Diensten

Door ons business model lean te houden, kunnen wij snel starten met uw zoekopdracht en u een mooie fee bieden. Deze fee is alleen van toepassing wanneer een zoekopdracht succesvol is afgerond. De service die wij aan onze clienten verlenen beperkt zich tot het werven van personeel binnen de door de client gestelde wensen. Denk hierbij aan zaken als relevante werkervaring, goede referenties en talenkennis.

Werknemers die door Hospitality Hiring Europe worden geworven, hebben recht op een 1 jarig contract van 12 maanden (met een proefperiode van één maand). Alle werknemers zullen worden geregistreerd als werknemers van de opdrachtgever. Het contract wordt rechtstreeks getekend met de opdrachtgever.

Hospitality Hiring Europe heeft een zeer strikt beleid als het gaat om de huisvesting van de geworven werknemers. We houden scherp in de gaten waar de medewerkers verblijven en onder welke condities.

Ons verhaal

VRAGEN OVER HOSPITALITY HIRING EUROPE?

Stuur ons gerust uw contactgegevens. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk en plannen graag een gesprek met u in.

Contact opnemen