Veel gestelde vragen

De ondernemer zorgt voor gemeubileerde woonruimte die maximaal 30% van het nettosalaris kost. Tevens zorgt je voor vervoer van en naar je werkplek ( hierbij kunt u denken aan fiets, trein of openbaarvervoer).

Wanneer je weet op welke datum de kandidaat aankomt, kun je vooraf, de dag erna al een afspraak maken bij de Gemeente waar de kandidaat gaat wonen voor de aanvraag van een Burger Service Nummer. Dit duurt normaal gesproken 3 tot 5 werkdagen. In sommige Gemeenten krijg je het Burger Service Nummer direct. Zodra een kandidaat beschikt over een BSN, is hij in de gelegenheid om een Nederlandse bankrekening aan te vragen.

Communicatie tussen ondernemer en de kandidaat is het makkelijkste via skype en/of whatsapp (video ) voor eventuele vertalingen van berichten verwijzen wij je graag naar www.deepl.com.

De ondernemer zorgt voor een gemeubileerde woonruimte, die je tot maximaal 30% van je netto salaris kost. Tevens zorgt hij voor vervoer van en naar je werkplek (hierbij kun je denken aan fiets, trein of openbaar vervoer).

Als kandidaat is het belangrijk dat je beschikt over een geldig identiteitsbewijs van één van de EU-lidstaten, alleen dan is het mogelijk en wettelijk toegestaan om in Nederland werkzaam te zijn.

VRAGEN OVER HOSPITALITY HIRING EUROPE?

Stuur ons gerust uw contactgegevens. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk en plannen graag een gesprek met u in.

Contact opnemen