Veel gestelde vragen

De ondernemer zorgt voor gemeubileerde woonruimte die maximaal 30% van het nettosalaris kost. Tevens zorgt je voor vervoer van en naar je werkplek ( hierbij kunt u denken aan fiets, trein of openbaarvervoer).

Vergeet vooral niet om de kandidaat er nogmaals op te attenderen om te zorgen voor een origineel internationaal geboortecertificaat mee te nemen voor de aanvraag van een BSN-nummer ( Burger Service Nummer ) in Nederland. Dit heeft de kandidaat nodig voor het openen van een bankrekeningnummer en het afsluiten van een ziektekostenverzekering. Een ziektenkostenverzekering is verplicht in Nederland. Tevens is het BSN-nummer nodig voor de verloning van de kandidaat.

Wanneer je weet op welke datum de kandidaat aankomt, kun je vooraf, de dag erna al een afspraak maken bij de Gemeente waar de kandidaat gaat wonen voor de aanvraag van een Burger Service Nummer. Dit duurt normaal gesproken 3 tot 5 werkdagen. In sommige Gemeenten krijg je het Burger Service Nummer direct.

Communicatie tussen ondernemer en de kandidaat is het makkelijkste via skype en/of whatsapp (video ) voor eventuele vertalingen van berichten verwijzen wij je graag naar www.deepl.com.

De ondernemer zorgt voor een gemeubileerde woonruimte, die je tot maximaal 30% van je netto salaris kost. Tevens zorgt hij voor vervoer van en naar je werkplek (hierbij kun je denken aan fiets, trein of openbaar vervoer).

Vergeet vooral niet om je originele geboortecertificaat mee te nemen voor de aanvraag van een fiscaalnummer in Nederland. Dit heb je nodig voor het openen van een bankrekeningnummer en het afsluiten van een ziektekostenverzekering. Dit is verplicht in Nederland. Je wordt hierbij geholpen door de ondernemer.

VRAGEN OVER HOSPITALITY HIRING EUROPE?

Stuur ons gerust uw contactgegevens. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk en plannen graag een gesprek met u in.

Contact opnemen