Het team van Hospitality Hiring Europe!

Wij zijn een toonaangevend werving en selectie bureau gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige Hospitality medewerkers. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in de Hospitality industrie.

Bij Hospitality Hiring Europe begrijpen we de unieke eisen en uitdagingen van de Hospitality sector. Onze expertise stelt ons in staat om zorgvuldig gekwalificeerde kandidaten te selecteren die perfect passen bij de behoeften en cultuur van uw bedrijf.

Ons team bestaat uit ervaren recruiters en consultants die uitgebreide kennis hebben van verschillende functies binnen de Hospitality branche, zoals horecamedewerkers, chefs, hotelmedewerkers en nog veel meer. We hebben een bewezen staat van dienst in het vinden van talentvolle professionals die bijdragen aan het succes van uw organisatie.

Bij Hospitality Hiring Europe geloven we in persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en vereisten te begrijpen. Ons team streeft ernaar om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en excellentie in service.

Ontmoet ons toegewijde team van professionals, klaar om uw wervingsbehoeften te vervullen en u te ondersteunen bij het succesvol opbouwen van uw Hospitality team. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Hospitality Hiring Europe uw organisatie kan helpen groeien.

Martin Hendricks

Eigenaar

“Mijn naam is Martin Hendricks. Eigenaar van Black Label Hospitality. Een hotel-operator in Nederland. Op dit moment 6 hotels geopend en 6 in “pipeline”.

Net zoals alle andere hoteliers hadden wij vanaf 2019 veel problemen met het vonden van gekwalificeerd personeel. Mijn ervaring (uit een vorig leven) uit de uitzendbranche, en een gezonde dosis pioniers mentaliteit heeft tot de opzet van HHE geleid.

Eerst werving en selectie voor onze eigen hotels en later een professioneel bedrijf dat voor alle collega’s in de horeca gekwalificeerde medewerkers werft.”

Marcel van de Vin

Eigenaar

“Ik ben ruim 35 jaren werkzaam in de hotellerie in diverse functies, van kok tot COO bij de grootste hotelketen van Nederland.

Momenteel ben ik als mede-eigenaar actief in het leggen van contacten en altijd op zoek naar het bedienen van collegae ondernemers.

HHE geeft mij veel plezier en voldoening omdat we de medewerkers met de ondernemers kunnen matchen naar ieders tevredenheid.

Het is mooi om te zien hoe we beide partijen gelukkig kunnen maken en we veelal door het goede screenen de juiste match kunnen maken.”

Sean van den Aarssen

Recruiter

Vanaf jongs af aan ben ik al een echt mensen-mens. Ik word gelukkig van mensen helpen.

Mijn huidige functie als recruiter bij Hospitality Hiring Europe zorgt ervoor dat dit een dagelijkse bezigheid mag zijn, en daar ben ik zeer trots op.

Van het screenen tot aan het tekenen van een contract, ik zorg ervoor dat er duidelijke communicatie is en dat er vanuit beide partijen een goed gevoel is.

De waardering die dit met zich meebrengt geeft mij dagelijks een goed gevoel.

VRAGEN OVER HOSPITALITY HIRING EUROPE?

Stuur ons gerust uw contactgegevens. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk en plannen graag een gesprek met u in.

Contact opnemen