Verhaal van Hospitality Hiring Europe

Het schrijnende tekort aan horecaprofessionals is de laatste jaren een steeds groter wordend probleem en de COVID-19 pandemie heeft daar nog een schepje bovenop gedaan. In 2020 is de hotel operator: Black Label Hospitality begonnen met het werven van personeel uit Zuid-Europa. Dit aangezien de openstaande vacatures, verdeeld over vier hotels in Zuid-Limburg, niet (snel genoeg) ingevuld konden worden door Nederlandse werknemers. Dit bleek als snel een enorm succes aangezien de openstaande vacatures binnen 2 maanden ingevuld waren door zeer enthousiaste, gemotiveerde en gepassioneerde horecaprofessionals uit Italië, Spanje, Griekenland en Portugal.

In gesprek met andere horecaondernemers, kwamen wij tot de conclusie dat de vraag naar horecaprofessionals zo groot is, dat er gelijk een aantal ondernemers ons benaderde met de vraag hoe Black Label Hospitality haar personeelsbestand zo snel heeft aangevuld met Zuid-Europese medewerkers en of wij een aantal ‘tips and tricks’ met hen konden delen ten aanzien van de werving en selectie van medewerkers uit Zuid-Europa.

Aangezien wij onze gezamenlijke liefde, namelijk de horeca, willen beschermen en mede-horecaondernemers willen ondersteunen in het oplossen van hun personele problematiek, ontstond het idee om Hospitality Hiring Europe op te richten en zo geschiede.

Hospitality Hiring Europe is een wervingsbureau gevestigd in Nederland, met ons hoofdkantoor in Sittard. Op ons hoofdkantoor werken toegewijde professionals met meer dan 25 jaar relevante ervaring in de hospitality industry.

Samen met een team aan recruiters in Zuid-Europa streven wij ernaar om ambitieuze vakmensen en gewaardeerde opdrachtgevers bij elkaar te brengen en de vraag van de opdrachtgevers zo efficiënt mogelijk en binnen twee weken in te kunnen vullen.

Onze diensten
FAQ

VRAGEN OVER HOSPITALITY HIRING EUROPE?

Stuur ons gerust uw contactgegevens. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk en plannen graag een gesprek met u in.

Contact opnemen